parallax background

Szolgáltatásaink

logo_kicsi_feher_01
Mórahalom_kivitelezes_slide_1

Generálkivitelezés

A Magyar Alap Zrt. a kivitelezés teljes körű megszervezésével és lebonyolításával, a munkanemek megfelelő összehangolásával felelősen gondoskodik a Megrendelővel kötött megállapodás szerződésszerű teljesítéséről.

logo_kicsi_feher_01
Paks_tsz_slide_2

Mélyépítési és bontási munkák

A Magyar Alap Zrt. széles körű tapasztalatokkal rendelkezik nagy kihívásokkal járó bontási munkálatok tekintetében (Radetzky laktanya bontása örökségvédelem melletti homlokzatmegtartással, az ország egyik legnagyobb 18ha-os mezőgazdasági telepének elbontása néhány hónap alatt, stb.) amelyeket határidőben, megrendelői elégedettség mellett teljesített.

logo_kicsi_feher_01
paks_slide_1

Út- és közműépítés

A Magyar Alap Zrt. garanciával vállalja járdák, kerékpárutak, terek, parkolók kivitelezését, viacolor lerakását, út aszfaltozását, járda aszfaltozását, parkoló aszfaltozását, valamint a kapcsolódó közművek kiépítését.

logo_kicsi_feher_01
melyepitesi_slide

Környezetvédelem és kármentestés

A Magyar Alap Zrt. megteszi a szükséges helyreállítási intézkedéseket, amelyek a felszín alatti víz és földtani közeg károsodásának enyhítésére, az eredeti, vagy ahhoz közeli állapot helyreállításához szükségesek: teljeskörűen vállalja a kármentesítések lebonyolítását és dokumentációját, megvalósítja a beavatkozási technológia tervezését, engedélyeztetését, a szennyezett talaj és/vagy felszín alatti vizek kármentesítését és a keletkező veszélyes hulladékok elszállítását.

logo_kicsi_feher_01
fit_out_szolgaltatasok_1

Fit-out

A Magyar Alap Zrt. az épület tartószerkezeti megépítése után a teljes befejező szakipari munkálatok elvégzését teljesíti szigorú ütemezéssel az egyes munkafolyamatok logikai és technológiai sorrendjének megfelelő kialakításával egészen akár a bútorok elhelyezéséig.

logo_kicsi_feher_01
bemutatkozas_slide

Tervezés

A Magyar Alap Zrt. teljesítésében a tervezés az első gondolattól a megvalósult épületig tartó folyamat. Az összehangolás kiterjed az épület(ek) elsődleges funkcióira, a helyiségek listájára és kapcsolatára, a tervezett alapterületekre és az épülethasználó emberek tervezett létszámára egyaránt.